المحشي

وصفة: Amany Elesawy


هتعملوا الخلطه ارز مغسول ومنقوع ومتصفي والخضار (بقدونس +شبت+كسبره خضراء) وفلفل اسود وبهارات وبس اللي عايز يزود حاجه تمام... وبعدين نلف الورق ونرصو فالحله وتحطوا حلقات بطاطس او اي خضار انتو عايزينوا بين طبقات ورق العنب .. وبعدين نجهز الشوربه للتسويه .. نحط ميه عالنار وعليها مكعب او اتنين مرقه خضار حسب كميه الميه وعليها عصير طماطم فريش عشان لون الشوربه يبقي احمر وفلفل اسود وبهارات وتغلي ونكون حاطين حله المحشي علي نار هاديه ولما تغلي الشوربه نحطها عالمحشي لحد متغطي وش المحشي واول مالمحشي يشرب الميه وطي النار خالص وسيبيه يستوي براحتو... وبالهنا والشفا

تعليقات