خضار سوتيه مع حبوب الكينوا وفول الصويا

وصفة: Rania Rashad


فكرة لوجبة غدا مشبعة جدا
خضار سوتية مشكل ( بسلة، جزر، فاصوليا، حبوب ذرة صفراء، بروكلي) مستوي على البخار بدون أي توابل أو إضافات. طعمه مسكر جدا عكس ما كنت متوقعه انه ممكن يكون مايع بلا طعم .
الجزء التاني من الطبق عبارة عن خليط من حبوب كينوا مع بواقي لبن فول الصويا ( لما جبت فول صويا ونقعته وضربته في الخلاط عشان أعمل لبن فول الصويا اللي اتبقى كان ألياف فول الصويا صعبوا عليا أرميهم قلت أضيفهم على الكينوا وأعمل منهم برجر، بس لما استووا بالمياه فقط بدون اي إضافات ودوقت طعمهم، لاقيت طعمهم كأني باكل كسكسي بس ناقصه سكر بوردة على الوش فقررت أكلهم مع الخضار.
الطعم النهائي لمعلقة فيها خليط السوتيه مع الخليط الكينوا وفول الصويا طعم رائع وغير منفر إطلاقا على غير العادة يعني

تعليقات