مكرونة بالسبانخ

وصفة: نانسي شهدي


الطريقة: تشوح 4 او 5 فصوص توم مقطع شرائح في شوية ماية لغاية ما يدبلوا (مش هيتغير لونهم)، وبعدين ننزل عليهم بسبانخ متقطعة وتشوح لغاية ما تتدبل ونضيف رشة فلفل أحمر (الشطة).
المكرونة مسلوقة عادي في مايه (من غير ملح) وبعدين نحطها في صوص طماطم متسبك (يعني عصير طماطم فريش على النار من غير اي دهون لغاية ما يتقل شوية ونضيفله فلفل اسود وأوريجانو وسماق)
وفي اﻵخر ننزل السبانخ على المكرونة مع شوية مايه على أد ما تحب الصوص فيها أد ايه... وبألف هنا وشفاااااا..

تعليقات