صلصة القرنبيط البيضاء

وصفة: توتي حسن


وايت صوص للمكرونة:

المكونات
1. قرنبيط مسلوق.
2. ثوم مفروم.
3. عصر نصف ليمونة.
4. زعتر – و ريحان فريش او ناشف.
5. من 5 الى 6 وحدات كاجو غير مملمح.

الطريقة:
نضرب كل اللى فوق فى الخلاط و بكده هيبقى عندك أحلى وايت صوص تسخن تانى مع بعضه على النار لو كان بارد و اراهنك لو حستى بطعم القرنيط.
حطى الصوص على المكرونة و ممكن تزودى الخضار الى نفسك فيه بعد ما يتشوخ طبعا او يكون مستوى.

وده لينك الوصفة بس انا عدلت حاجات فى الوصفة الأساسية بس فى النهاية كل اللى فوق مسموح بس طبعا كمية الكاجو لازم تكون بحساب و من غير ملح.
http://www.rawtillwhenever.com/low-fat-vegan-alfredo-sauce/